info@handakupunktur.nu

Tel: 046-144150

En hemsida för Koreansk Handakupunktur - KHT - KHA - Koryo Sooji Chim

- Agopuntura Coreana della Mano  -  Korean Hand Acupuncture - Koreanische Handakupunktur

 

 

 

 

Nyheter från Norge

10 nya Handakupunktörer - Den 11 maj 2008 godkändes 10 nya handakupunktur-terapeuter i Norge vid en 4 dagars examen på Naturterapiskolen Nord. Här är några bilder från Eksamen ->

"Stolt" Det var en svår men fin eksamen. Studenterna förevisade "cases", gjorde ett vanskligt skriftligt prøve och genomförde en praktisk del med en patient var. En av deltagarna sa att "Nå kjenner jeg meg stolt over att vare Håndakupunktør og over att vare elev vid Naturterapiskolen Nord".

Gemensam hjemmeside. I sommar kommer www.handakupunktur.no att öppnas som en plats för alla KHA-terapeuter i Norge. Initiativtagare och visionär för detta är Kari Strifeldt.

 

Första kursen i Ansiktsdiagnostik

Den 12 maj hölls den fösta kursen i Ansiktsdiagnostik enligt TCM i Norge. De 15 deltagarna var nöjda och ville ha mer utbildning i denna fascinerande konst. Längst bort ifrån kom Grethe Kobbenes Siglevik, nyuteksaminerad Håndakupunktør, från Ålesund. En deltagare som saknas på bilden var nødt till att åka innan fotot togs för att hinna med båten till Lofoten.

 

 

Arrangör i Norge:

Utbildning inom flera komplementära discipliner och Grundmedicin, Røkland, strax norr om polcirkeln i Norge

www.naturterapiskolen.no

 

Selger utstyr:

Cristel Nilsen-Nygaard

Sandhornøy, NO

+47 75757250

christl@spray.no